Informatie voor verwijzers

Overleg:
U kunt Praktijk Baeten zelf benaderen voor uw vragen of de aanmelding van een cliënt. U kunt bellen (06-24847434) of mailen (info@praktijkbaeten.nl). Als u niet persoonlijk te woord gestaan kan worden, dan kunt u uw naam en telefoonnummer op de voicemail achterlaten. U wordt bij voorkeur dezelfde dag teruggebeld voor overleg.

Verwijzen:
De cliënt die u wilt verwijzen kan zelf informatie vinden op de website en zichzelf, in het bezit van een verwijsbrief, aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website. Natuurlijk kan de cliënt ook bellen of mailen.

Punten van aandacht:
De wachttijd voor Praktijk Baeten staat vermeld op de pagina van het aanmeldingsformulier van deze website.

  • Wil de cliënt voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking te komen, dan is het nodig dat u een schriftelijke verwijzing meegeeft waarin u de volgende zaken vermeldt: persoonlijke gegevens van de cliënt, verwijzing voor specialistische GGZ zorg of Basis GGZ zorg, uw voorlopige diagnose, uw vraagstelling, uw AGB code en datum van verwijzing.
  • Als u inschat dat de problematiek licht en enkelvoudig is, kunt u verwijzen voor de Basis GGZ zorg. Als u inschat dat een meer intensieve behandeling nodig is of de vraagstelling complex is kunt u verwijzen voor Specialistische GGZ zorg. Bij twijfel hierover kunt u overleggen met Brigitte Baeten.
  • Bij de start en na afloop van het contact met de cliënt ontvangt u daarvan in principe schriftelijk bericht, na toestemming van de cliënt.

Scroll to top