Aanmeldingsformulier

U kunt u aanmelden voor behandeling bij Praktijk Baeten via onderstaand formulier.

De wachttijd is op dit moment meer dan 12 weken, zowel voor BGGZ als SGGZ. Dus op dit moment is aanmelden NIET mogelijk.

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Een link naar het privacystatement kunt u vinden in de footer van deze website. Dit statement kunt u lezen voordat u het aanmeldingsformulier invult.

Coronavirus Covid-19

Praktijk Baeten stelt de gezondheid en het welzijn van de cliënten voorop. Vanaf 20 maart heeft Praktijk Baeten de afspraken, zo veel als mogelijk, omgezet in afspraken via beeldbellen of telefoon. Ondanks dat de mogelijkheden beperkt zijn door het Coronavirus (COVID-19), doe ik er alles aan om de behandelingen in aangepaste vorm door te laten gaan. Ik volg de situatie met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Conform de maatregelen en adviezen van het RIVM zet ik individuele behandelingen zoveel mogelijk om in digitale behandelingen. Overige gesprekken, evaluaties en intakes worden zoveel als mogelijk via digitale communicatie uitgevoerd.
De praktijk zal hierover contact opnemen met een ieder van u.

DANK VOOR UW MEDEWERKING!

Aanmeldingsformulier
* Verplicht veld

Comments are closed.

Scroll to top