Aanmeldingsformulier

U kunt u aanmelden voor behandeling bij Praktijk Baeten via onderstaand formulier.

De wachttijd is op dit moment meer dan 12 weken, zowel voor BGGZ als SGGZ. Dus op dit moment is aanmelden NIET mogelijk.

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling wordt gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn zijn vastgesteld (de treeknormen). ”

Een link naar het privacystatement kunt u vinden in de footer van deze website. Dit statement kunt u lezen voordat u het aanmeldingsformulier invult.

Coronavirus (COVID-19

Praktijk Baeten stelt de gezondheid en het welzijn van cliënten voorop. Door het Coronavirus (COVID-19) is soms aanpassing noodzakelijk wanneer u of ik klachten hebben. Laten we elkaar op de hoogte stellen van eventuele klachten. Ik doe er alles aan om de behandelingen in aangepaste vorm door te laten gaan als dat nodig is. Ik volg de situatie met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Conform de maatregelen en adviezen van het RIVM zijn individuele behandelingen mogelijk zowel face-to-face als online.

Aanmeldingsformulier
* Verplicht veld

Comments are closed.

Scroll to top